EEN EXTRA BOOST
Een vrucht en een bloem. Beide ideaal om mee te koken! Dan hebben we het natuurlijk over Jackfruit en bananenbloesem. De één heeft een bite van vlees en de ander van vis. Ze zijn neutraal van smaak maar nemen daardoor juist heerlijk smaken op waardoor je ze kunt kruiden en marineren. Zo voeg je nog wat extra ‘fruit’ toe aan je maaltijd, zonder dat het de zoete smaak bevat waar je bij het woord fruit waarschijnlijk aan moet denken…
Jackfruit is 100% plantaardig, een bron van vezels en heeft een bite van vlees. Young Jackfruit is neutraal van smaak en neemt daarom heerlijk smaken op. Ga jij voor een stoofpotje, curry of al topping voor taco’s?
Meer over jackfruit.
Bananenbloesem is ook 100% plantaardig en heeft een bite van vis. Onze bananenbloesem wordt handgeoogst in Thailand, precies op het juiste moment. Het hart van de paarse bloem kun je heel goed stomen of koken. Maar ook heerlijk als tonijnsalade, in een snelle wok of curry.
Meer over bananenbloesem.