Sfeerfoto - paksoi in de keuken
Larissa Bergshoeff
Pr- & communicatiespecialist
22 november 2021

Recepten met paksoi zijn altijd een goed idee! Paksoi is een Chinese kool die oorspronkelijk in Azië groeide en daardoor veel in de Aziatische keuken gebruikt werd. Tegenwoordig wordt paksoi ook gewoon in Nederland verbouwd en is ‘ie het hele jaar verkrijgbaar bij jouw supermarkt, toko of groenteboer. Paksoi is heel veelzijdig. Voeg ‘m toe aan een goedgevulde kom soep voor extra bite, gooi ‘m in je romige Thaise curry of geef met paksoi je stamppot een Aziatische twist. Bekijk hieronder onze favoriete recepten met paksoi.

Deel dit verhaal:


Door:
Larissa Bergshoeff
Pr- & communicatiespecialist
Samen werken aan een leefbaar inkomen voor boeren
Lees meer over ons.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing!

We roepen iedereen op om Indonesische Sajoer kruidenpasta met streepjescode: 8711741359709 en houdbaarheidsdatum 02/2026 weg te gooien, wegens de mogelijke aanwezigheid van stukjes glas in het product. Ondanks dat de kans klein is dat dit het geval is, nemen we geen risico’sHeb jij een pakje in je keukenkast staan? Bekijk dan bij ‘verhalen’ ons artikel over hoe je geld terug kan krijgen of contact op kan nemen.