Sajoer lodeh
Tessa Stolwijk
Campaign & content manager
23 november 2023

De Indonesische keuken in één woord: waanzinnig! Met duizenden verschillende eilandjes is het eten Indonesië erg gevarieerd per gebied. Maar waar je ook bent, de gerechten zijn onweerstaanbaar goed gekruid met verse chili, citroengras, kurkuma en vele andere smaakmakers. Met een beetje hulp van onze Indonesische kruidenpasta’s kan jij dit ook makkelijk en snel thuis. Je hoeft zelf alleen de verse groenten en knapperige tempeh of kip toe te voegen. Wie nodig jij uit voor een heerlijk bordje kruidige bami? Ontdek hier 10x lekkere en snelle Indonesische recepten!

Deel dit verhaal:


Door:
Tessa Stolwijk
Campaign & content manager
Samen werken aan een leefbaar inkomen voor boeren
Lees meer over ons.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing!

We roepen iedereen op om Indonesische Sajoer kruidenpasta met streepjescode: 8711741359709 en houdbaarheidsdatum 02/2026 weg te gooien, wegens de mogelijke aanwezigheid van stukjes glas in het product. Ondanks dat de kans klein is dat dit het geval is, nemen we geen risico’sHeb jij een pakje in je keukenkast staan? Bekijk dan bij ‘verhalen’ ons artikel over hoe je geld terug kan krijgen of contact op kan nemen.