Curry up! Met dit gerecht zit je zo aan tafel. Makkelijk, check. Snel, check. Mega lekker, check! Je maakt ‘m met knapperige groenten en smeuïge jackfruit. Goed gekruid door de Thaise Gele Curry kruidenpasta en afgemaakt door de crunch van hazelnootjes. Ready, set, go!
1 uit, gesnipperd
1 teen knoflook, gehakt
1 rode paprika, in stukken
1 paksoi, in reepjes gesneden
1 limoen, in parten
1 el hazelnoten, gehakt
Olie om in te bakken
Spoel de jackfruit goed af en laat uitlekken.
Verwarm 1 el olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig.
Voeg de paprika toe en bak kort mee.
Roer de Thaise Gele Curry kruidenpasta erdoor en giet de kokosmelk erover.
Laat de gele curry 5 minuten pruttelen en voeg vervolgens de pulled jackfruit en paksoi toe. Laat het geheel nog ongeveer 5 minuten zacht doorkoken.
Bestrooi de curry met de gehakte hazelnoten en serveer met de limoenparten.
Ben jij dol op paksoi? Bekijk voor meer ideeën al onze recepten met paksoi.