1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14)
Aan het laden...
2 personen
10 min
30 minuten of korter
Drankjes
Hollands
Nagerecht
Ontbijt
Vegetarisch

Roze koffie? Jazeker! Niet alleen eye candy, maar ook heerlijk van smaak. Witte chocolade en bietensap vormen een verrassende combo in deze red velvet latte. Of eigenlijk moeten we zeggen: pink velvet latte.

Ingrediënten

  • 50 gr witte chocolade

  • 6 el bietensap

  • 300 ml melk

En van fairtrade original:

Optioneel:

roze sprinkles of verkruimelde merengue voor erover

Bereidingswijze

  1. Hak de chocolade zo fijn mogelijk.

  2. Verwarm het bietensap (laat niet koken) en roer de chocolade erdoor tot deze helemaal is opgelost.

  3. Giet de koffie erbij en verdeel dit over 2 glazen.

  4. Warm en schuim de melk op en schenk deze er rustig overheen.

  5. Garneer eventueel nog af met wat roze sprinkles.

     

MEER KOFFIERECEPTEN?

Met ieder kopje koffie Fairtrade Original koffie maak jij het verschil voor koffieboeren. Dat smaakt pas écht goed!

IN DE KEUKEN MET KOFFIE

Wist je dat je met koffie ook heel veel lekkere recepten kunt maken? Must try!

Deel dit Recept!

Samen werken aan een leefbaar inkomen voor boeren
Lees meer over ons.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing!

We roepen iedereen op om Indonesische Sajoer kruidenpasta met streepjescode: 8711741359709 en houdbaarheidsdatum 02/2026 weg te gooien, wegens de mogelijke aanwezigheid van stukjes glas in het product. Ondanks dat de kans klein is dat dit het geval is, nemen we geen risico’sHeb jij een pakje in je keukenkast staan? Bekijk dan bij ‘verhalen’ ons artikel over hoe je geld terug kan krijgen of contact op kan nemen.