Pindakaaspudding is net even anders dan anders. De hartige smaak van pinda’s, romige substantie van de avocado gecombineerd met de zachte zoete smaak van banaan met een klein beetje honing (of agavesiroop). Deze pindakaaspudding kun je zowel vegetarisch als veganistisch maken.
1,5 avocado
1 grote rijpe banaan
60 ml (plantaardige) melk
2 el gehakte pistachenoten
125 gr pindakaas
2 el honing
Wil je het gerecht veganistisch maken? Gebruik dan agavesiroop in plaats van honing en plantaardige melk in plaats van melk.
Doe pindakaas met de avocado, banaan, cacao, honing en de melk bij elkaar in de foodprocessor en draai tot een mooie gladde massa.
Sla de kokosmelk op met een garde zodat het stevig wordt als slagroom.
Hak de pistachenoten grof.
Verdeel de pindakaaspudding over 4 glazen of bakjes en schep er wat kokosroom op.
Maak het geheel af met wat gehakte pistachenoten.