1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2)
Aan het laden...
2 stuks
20 min
30 minuten of korter
Hoofdgerecht
Lunch
Vegetarisch

Jackfruit als pizzatopping? Del tutto fantastico! Deze verrassende jackfruit pizza met gegrilde groenten en burrata staat binnen 20 minuten op tafel. De gegrilde groenten zorgen voor een rokerige smaak en de pittige jackfruit, romige burrata en smeuïge passata maken een heerlijke mix. Top het af rucola en genieten maar!

Ingrediënten

  • 2 (groenten) pizza bodems

  • 6 el passata

  • 2 tl oregano, gedroogd

  • 4 el geraspte kaas

  • ½ courgette, in dunne plakken

  • ½ pot gegrilde paprika, in repen

  • ½ aubergine, in dunne plakken

  • 1 rode ui, in parten

  • 1 bol Burrata, in stukken gescheurd

  • Een handje rucola

  • Olijfolie

  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220 graden.

  2. Grill de aubergine, courgette en ui op een hete grillplaat. En leg apart voor verder gebruik.

  3. Roer de passata en sambal door elkaar en besmeer de pizza bodems hiermee dun en bestrooi met oregano en de kaas.

    Laat de randen van de pizza bodem vrij.

  4. Beleg de pizza’s met jackfruit, de gegrilde groenten en bestrooi met peper en zout.

  5. Bak de pizza ongeveer 3 minuten in het midden van de oven (afhankelijk van welke pizza bodems je gebruikt).

  6. Verdeel de rucola en Burrata over de pizza’s.

  7. Druppel er nog wat olie over en bestrooi met peper.

Deel dit Recept!

Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing!

We roepen iedereen op om Indonesische Sajoer kruidenpasta met streepjescode: 8711741359709 en houdbaarheidsdatum 02/2026 weg te gooien, wegens de mogelijke aanwezigheid van stukjes glas in het product. Ondanks dat de kans klein is dat dit het geval is, nemen we geen risico’sHeb jij een pakje in je keukenkast staan? Bekijk dan bij ‘verhalen’ ons artikel over hoe je geld terug kan krijgen of contact op kan nemen.