Dit eenvoudige gerecht kenmerkt zich, doordat het zo gemakkelijk en alledaags is, maar boordevol smaak. Eet deze klassieke maaltijd met aardappel en wortel en doe er een handje rozijnen en amandelen bij om ‘m wat meer bijzonder te maken. Ben jij dol op de smaken van de Indiase keuken? Probeer dan ook eens deze korma-curry met bloemkool en zoete aardappel of ga voor fusion met deze Indiase korma-stoofpot met kip.
400 gram bospeen, in kleine blokjes
300 gram aardappel, in kleine blokjes
350 gram gehakt, half-om-half
50 gram rozijnen
25 gram geschaafde amandelen
15 gram peterselie
15 ml zonnebloemolie
1 teen knoflook, gehakt
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Verwarm een scheutje olie in een braadpan en rul daarin het gehakt en voeg daarna de aardappel en wortel toe.
Doe de Tandoori kruidenpasta erbij en voeg daar 100 ml water aan toe. Laat de groenten zachtjes beetgaar worden. Voeg de rozijnen toe en warm mee.
Serveer met rijst en bestrooi met licht geroosterde amandelen.