Heb je al eens gebakken ananas geproefd?
Het smaakt heerlijk, helemaal met een beetje vanille-ijs en kokosrasp. Dit tropische toetje heb je zo op tafel staan want het is super simpel, maar o zo lekker, daarom delen we graag dit recept met je!
Krijg je geen genoeg van gebakken ananas? Probeer dan ook eens ons recept voor warm kokosbrood met gebakken ananas en room.
200 ml vanille-ijs
1 tl kaneel
2 el kokosrasp of gehakte pistache
Giet de ananasschijven af en bewaar het sap.
Verwarm de biologische kokosolie in een koekenpan en bak hierin de ananasschijven om en om tot ze bruin kleuren.
Blus af met twee eetlepels van het ananassap en roer even om zodat het sap over de gebakken ananas verdeeld is.
Haal de pan van het vuur en schep de kaneel erdoor.
Verdeel de ananas en het sap over 4 bordjes en schep op ieder bordje een bolletje vanille-ijs.
Bestrooi elk dessert met de kokosrasp of gehakte pistache.