1 ui, in stukken gesneden
1 el olijfolie
2 paprika’s, in reepjes gesneden
1 el roomboter
200 ml rookroom
100 ml Griekse yoghurt
1 rode ui, in dunne halve ringen gesneden
4 el cashewnoten, gehakt
4 el peterselie, gehakt
4 tortillawraps
Spoel de jackfruit af onder de kraan en laat uitlekken in een vergiet. Trek het vervolgens wat uit elkaar.
Schep de jackfruit samen met de ui en de Butter Chicken kruidenpasta door elkaar en laat 15 minuten marineren.
Bak ondertussen, in een eetlepel olie, de paprika reepjes kort op hoog vuur tot ze gaan kleuren.
Bak het jackfruitmengsel in een eetlepel roomboter op matig vuur. Voeg de kookroom en yoghurt toe (houd wat yoghurt apart) en laat pruttelen tot de saus mooi romig is.
Verdeel de gekookte rijst over het midden van 4 burrito’s en schep daarover het jackfruitmengsel. Verdeel vervolgens de reepjes paprika en de halve ringen rode ui erover. Schep er een klein beetje yoghurt op en bestrooi met de cashewnoten en peterselie.
Vouw de zijkant van de burrito naar binnen en rol hem stevig op. Bak in een droge koekenpan aan alle kanten bruin en snijd de burrito doormidden