De kleurrijke smaak van Espressobonen
In de Espressobonen hebben we het robusta percentage verlaagd en het aandeel van koffie (arabicabonen) uit Guatemala iets verhoogd. Dit zorgt ervoor dat je in de espresso meer complexiteit proeft. De bonen zijn lichter gebrand om meer fruit en zoetigheid te ervaren. Als liefhebber van onze Espresso zal je misschien wel merken dat de koffie meer diversiteit in smaken heeft gekregen. En gelukkig! De koffie bevat nog steeds hinten van rode vruchten, vanille en donkere chocolade. Proef jij dat ook?
Toch iets te licht voor jou geworden? Probeer dan eens de Dark Roast.
De krachtigere smaak van Dark Roast Espressobonen
Om een mooie en volle koffie te creëren, die wel écht een Dark Roast is, hebben we wat robusta aan de blend toegevoegd. De bonen zijn tegelijkertijd lichter gebrand. Dit zorgt ervoor dat je meer roasting flavours krijgt, maar géén assige smaak. Zo komt de hoge kwaliteit van de ruwe koffiebonen nog beter tot zijn recht. Wat proef je dan precies? Hinten van noten, karamel en cacao, mét een pit in de afdronk.
Toch nog meer powerrrrr? Dan is onze Intense Roast een geschenk uit de hemel.
De knallende smaak van Intense Roast Espressobonen
Deze koffie is helemaal nieuw en een echte must try voor krachtige koffiedrinkers. De espresso is gebaseerd op hoe ze in Noord-Italië hun bakkie drinken. Bellissimo! In deze koffie zit het hoogste percentage robusta, uiteraard van hoge kwaliteit Dit geeft jouw kopje koffie een volle, romige en nootachtige smaak. De Intense Roast espressobonen worden donker gebrand, voor een zeer krachtige espresso. Durf jij het aan?