1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4)
Laden...
4
15 min.
30 minuten of korter
Hoofdgerecht
Indonesisch
Vlees

Er gaat niets boven een warme kop soep als je het ons vraagt. Dit snelle recept voor dumplingsoep maak je heel makkelijk zelf. De dumplings zijn namelijk kant en klaar en de soep breng je op smaak met onze Bami Goreng Kruidenpasta. De blaadjes van de bok choy, koriander en de lente-ui-ringetjes geven de soep extra body. De pinda’s on top zijn de crunchy finishing touch! Genieten maar!

Ingrediënten

  • 1 el olie

  • 1 ui, gesnipperd

  • 1 teen knoflook, fijngehakt

  • 1 bok choy, bladeren los

  • 20 dumplings

  • 1,5 l bouillon

  • 3 lente-ui, in ringen

  • 1 bosje koriander, gehakt

  • 2 el pinda’s, gehakt

Bereidingswijze

  1. Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de ui en het knoflook glazig.  

  2. Voeg de Indonesische Bami Goreng Kruidenpasta toe en bak op middelhoog vuur ongeveer 1 minuut mee. 

  3. Giet de bouillon erover en breng aan de kook. Breng eventueel op smaak met zout en peper. 

  4. Breng in een andere pan water aan de kook en doe hierin de dumplings en de blaadjes bok choy en blancheer ongeveer een minuut (komen de dumplings uit de vriezer dan langer). 

  5. Verdeel de bok choy en dumplings over 4 komen en giet hierover de bouillon. 

  6. Maak de soep af met de lente-ui, koriander en gehakte pinda’s. 

Deel dit Recept!

Heel eerlijk. Echt lekker.
Lees meer over ons.