1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2)
Laden...
2
10 min.
30 minuten of korter
Hollands
Ontbijt
Vegan
Vegetarisch

Op zoek naar een gezonder ontbijtrecept? We’ve got you! Met dit smoothiebowl recept start je dag sowieso smooth! Ideaal ook als je leftover, overrijpe bananen hebt. Vries ze in en blend je ze met de bosvruchten, avocado en onze Kokosmelk Light. Wist je trouwens dat onze biologische Kokosmelk Light slechts 6% vet bevat? De smoothiebowl vinden wij het lekkerst met nog wat knapperige granola en geraspte kokos on top. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 bevroren banaan, in stukjes

  • 150 gr bosvruchten, bevroren

  • 150 gr bevroren avocado, in stukjes

En van fairtrade original:

Bereidingswijze

  1. Doe het bevroren fruit in een blender en giet hier de gekoelde kokosmelk light bij. Voeg een lepel honing toe en draai tot een smeuïge massa. 

  2. Schep de smoothie in een kom en maak af met toppings naar keuze zoals: vers fruit, granola, noten, lijnzaad, cacao nibs of geraspte kokos! 

Tip: Je kan ook een smoothiebowl maken met andere combinaties bevroren fruit. Bijvoorbeeld: bevroren banaan, mango en ananas. Heel lekker met een snufje chiliflakes. 

Om een mooie ijzige smoothie te krijgen is het belangrijk om alleen bevroren ingrediënten te gebruiken en niet te veel vocht toe te voegen. 

Deel dit Recept!

Samen werken aan een leefbaar inkomen voor boeren
Lees meer over ons.