Thaise rode curry kruidenpasta
Uit Pathum Thani, Thailand. Geurig en kruidig met de pittige smaak van rode pepertjes. Alleen plantaardige ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
De zon staat al iets lager, maar de hitte is nog altijd intens. Khun Orapin plukt de rijpe, rode pepers. Ze zijn heter dan de groene, maar hebben ook meer smaak. Deze pepers geven de curry die jij straks gaat eten een aangenaam pittig karakter.
Oorsprong
De zon staat al iets lager, maar de hitte is nog altijd intens. Khun Orapin plukt de rijpe, rode pepers. Ze zijn heter dan de groene, maar ze geven ook meer smaak aan deze curry.
Originals
Voor de gerechten in onze wereldkeuken hoeven we niet ver te zoeken. Onze mensen daar delen graag hun kennis en recepten. Deze curry wordt in Thailand bereid en vers verpakt bij KRS Spicy Food. Zo bewaren we de originele smaak tot in jouw keuken.
In jouw keuken
Deze curry is geurig en kruidig met de pittige smaak van rode pepertjes. Khun Orapin eet deze curry met rijst of noedels.
Wat zit er in?
Ingrediënten
Geproduceerd in Thailand
Bereidingswijze
DIT HEB JE NODIG VOOR 4 PERSONEN
- 1 pakje rode curry kruidenpasta
- 400g koolvis
- 1 paprika, 400g spitskool, 1 prei, 2 uien
- 400ml kokosmelk
- 400g rijst (ongekookt)
ZO MAAK JE HET ZELF
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de vis in stukjes. Wok de kruidenpasta kort op hoog vuur, doe de vis erbij en wok tot het vis gaar is. Snijd de groenten klein en voeg deze bij de vis. Wok nog 2 minuten. Voeg 400ml kokosmelk toe (of minder naar smaak). Laat sudderen tot de groente beetgaar is. Serveer met rijst.
Allergenen
- Koriander
Inhoud
70 g
Voedingswaarden onbereid per 100g
- Energie (kJ): 1115 kJ
- Energie (kcal): 265 kcal
- Vetten: 19 g
- Verzadigde vetzuren: 3,8 g
- Koolhydraten: 21 g
- Suikers: 5 g
- Eiwitten: 3 g
- Zout: 8,6 g
Voedingswaarden bereid per 100g
- Energie (kJ): 582 kJ
- Energie (kcal): 138 kcal
- Vetten: 4,6 g
- Verzadigde vetzuren: 3,4 g
- Koolhydraten: 18 g
- Suikers: 2 g
- Eiwitten: 5,8 g
- Zout: 0,3 g