Niets zo lekker als een ijskoffie op een warme zomerdag en extra lekker ’m eens zelf te maken! Goed voor je portemonnee en helemaal aan te passen naar jouw favoriete smaak. Deze karamel ijskoffie is bij ons favoriet. Breng de barista in jezelf naar boven en maak snel dit makkelijke recept! Dot slagroom erop en genieten maar!
2 tl karamelsiroop
1 glas ijsklontjes
100 ml verse slagroom, lobbig geslagen
1 blokje karamel fudge, in kleine blokjes (optioneel)
Zet twee kopjes Dark Roast espresso.
Roer 1 theelepel karamel door de espresso tot deze helemaal is opgelost en laat de koffie afkoelen.
Vul een glas met ijsblokjes en giet de afgekoelde karamel espresso erover.
Giet de opgeklopte room erop en schenk de rest van de karamel erover.
Tip: extra sweet, garneer met de in blokjes gesneden fudge.
Met ieder kopje koffie Fairtrade Original koffie maak jij het verschil voor koffieboeren. Dat smaakt pas écht goed!