Cacaobomen bloeien bijna het hele jaar met talloze witte en paarse bloemen. Ze worden vaak in de luwte van sterke en hoge bomen geplant. Zo zijn ze goed beschermd tegen de felle zon. De vruchten zijn twee keer per jaar rijp om geoogst te worden. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer de bonen opleveren en hoe lekkerder de chocolade is. Dat proef je in de smaak van deze biologische cacao.
Oorsprong
Cacaobomen bloeien bijna het hele jaar met talloze witte en paarse bloemen. In West-Afrika en Latijns-Amerika worden cacaobomen vaak in de luwte van sterke en hoge bomen gepland. Zo zijn ze goed beschermd tegen de felle zon.
Originals
De vruchten zijn twee keer per jaar rijp om geoogst te worden. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer de bonen opleveren en hoe lekkerder de chocolade is.
In jouw keuken
De zorg en aandacht van de cacaoboeren proef je in deze biologische cacao met een volle, intense smaak.
Wat zit er in?
Ingrediënten
Verpakt in Duitsland
Allergenen
- Cacao
Inhoud
125 g
Voedingswaarden onbereid per 100g
- Energie (kJ): 1615 kJ
- Energie (kcal): 390 kcal
- Vetten: 21 g
- Verzadigde vetzuren: 13 g
- Koolhydraten: 12 g
- Suikers: 0,3 g
- Vezels: 30 g
- Eiwitten: 22 g
- Zout: 0,08 g