Een ontbijt dat klaar is terwijl je slaapt. Klinkt als een droomontbijt! Dit recept is de ultieme traktatie voor een moeiteloze ochtend. Gewoon even de avond ervoor de ingrediënten mixen, de kommetjes in de koelkast zetten, en voilà! ’s Ochtends hoef je dan alleen nog maar de pudding over twee glazen te verdelen en er wat knapperige nootjes, kokosrasp en pure chocola overheen te strooien.
6 el chiazaad
2 el agave siroop (of honing wanneer het recept niet vegan hoeft te zijn)
1 tl vanille-essence
4 el kokosyoghurt
Gehakte nootjes, kokosrasp of chocolade rasp om af te garneren
Roer de kokosmelk, agave siroop en chiazaad door elkaar en verdeel over 3 kommen.
Roer door 1 kom de vanille, door de andere kom de cacao en door de laatste kom de koffie.
Dek de kommen af en zet een nacht weg in de koelkast.
Verdeel de donkerste (cacao pudding) over 2 glazen, schep hierover de koffie pudding en eindig met de vanillesmaak chiapudding.
Maak de puddinkjes af met een laagje kokosyoghurt en eventueel wat gehakte nootjes, kokosrasp en pure chocolade.
Meer recepten met kokosmelk? Van zoet ontbijt tot hartige snack. Je kunt alle kanten op!
Let’s go (coco)nuts!