De biologische boeren die de langkorrelrijst voor deze Mihoen verbouwen investeren in een duurzame toekomst. Ze verzorgen hun bodem goed en gebruiken alleen natuurlijke mest. En dat proef je terug in onze Organic Mihoen Rice Vermicelli! Ideaal in bijvoorbeeld oosterse soepen, knapperige loempia’s of een lekker gevulde mihoen bowl.
Oorsprong
Twee keer per jaar planten de boeren hun langkorrelrijst. De frisgroene plantjes gaan dan een voor een het water en de grond in. Deze rijstvelden worden gevoed door tropische regenbuien en natuurlijke mest. De stevige langkorrelige rijst is perfect voor het maken van Mihoen.
Originals
De biologische boeren die de langkorrelrijst voor onze Mihoen verbouwen investeren in een duurzame toekomst voor zichzelf en hun omgeving. Ze zorgen goed voor de bodem en oogsten twee keer per jaar. De Mihoen wordt in Ratchaburi, Thailand gemaakt en verpakt door Thai President Food. Zo bewaren we de originele smaak tot in jouw keuken.
In jouw keuken
Van de stevige witte rijst maken we Mihoen met een verfijnde smaak. Ideaal in bijvoorbeeld oosterse soepen, knapperige loempia’s of een lekker gevulde mihoen bowl.
Wat zit er in?
Ingrediënten
Bereidingswijze
Doe de mihoen in een pan en overgiet met ruim kokend water. Voeg eventueel zout toe. Laat 3 min. staan. Giet af en spoel na met koud water.
Inhoud
225 g
Voedingswaarden onbereid per 100g
- Energie (kJ): 1482 kJ
- Energie (kcal): 355 kcal
- Vetten: 1,1 g
- Verzadigde vetzuren: 0,4 g
- Koolhydraten: 80 g
- Suikers: 0,1 g
- Vezels: 1,3 g
- Eiwitten: 6,9 g
- Zout: 0,1 g